Afspraken voor spelers

· Elke speler probeert om elke week aanwezig te zijn, ofwel als speler ofwel als supporter … zaterdagnamiddag = competitienamiddag!!!

· Onze thuismatchen spelen we meestal om 13.30 uur aan de Sporthal in het Diepvenneke. We zijn voor al onze thuismatchen steeds om 12.45 uur aanwezig aan het terrein.

· Voor de uitmatchen zullen de spelers steeds een bericht ontvangen met daarop het uur van vertrek in ons lokaal, Café ’t Verschil, Tramstraat 3 te Vosselaar. Van afmeldingen wordt verwacht op de loulou te antwoorden en een persoonlijk bericht naar de trainer te sturen met reden van afwezigheid. We vertrekken zo veel mogelijk samen naar onze wedstrijden (en we rijden zo weinig mogelijk rechtstreeks).

· De spelers hebben verplicht bij elke wedstrijd ook hun identiteitskaart bij.

· We verwachten van al onze spelers dat ze achteraf ook iets mee gaan drinken, zowel bij de thuismatchen als de uitmatchen. Hier wordt ook rekening mee gehouden bij de selectie van de ploeg. We zijn immers een caféploeg.

· Elke speler legt, direct bij aankomst in ons lokaal, 10,00 EUR in de pot om iets te drinken bij thuismatchen. Bij uitmatchen zal dit 15,00 EUR zijn. Van deze pot zal er bij uitmatchen 2,5 euro per aanwezige worden genomen voor de tombola ter plaatse. Bij de thuismatchen koopt ieder voor zich. Indien er geen vrijwilligers zijn om de tombola te doen, zal het bestuur twee personen aanduiden.

· Stef Hermans blijft ook dit seizoen aangesteld als trainer van de ploeg. Dit wil zeggen dat hij oa.de finale beslissing heeft bij het doorvoeren van de wissels. Indien nodig krijg je ook de nodige uitleg waarom de wissel is doorgevoerd. Gelieve hier ook respectvol mee om te gaan.

Jens “Snej” Ennekens zal de rol van T2 op zich nemen.

· Jasper Van Gool is dit seizoen aangeduid als kapitein van onze ploeg. Bij zijn afwezigheid zal Maarten Boermans de rol van kapitein op zich nemen.

· De ploegopstelling zal worden opgesteld door de trainer. Deze opstelling wordt steeds donderdagavond gemaakt. Daarom is het van belang om de Loulou app vòòr donderdag 20h in te vullen. De Loulou wordt telkens op maandag aangemaakt dus er is ruim de tijd om deze in te vullen. Indien je te laat bent met het invullen van de Loulou zal je automatisch op de bank zitten/passen voor die specifieke match.

· Elke competitiewedstrijd mogen er 16 spelers ingevuld worden op het wedstrijdblad. Dit betekent dat er steeds 5 vervangingen mogelijk zijn.

· Indien er meer dan 16 spelers zich aanmelden voor een wedstrijd, zal door de trainer uitgemaakt worden wie er die week zal passen. Zoals afgesproken op de algemene vergadering zullen we telkens proberen met een sterke ploeg te starten. We hopen wel dat de spelers die moeten passen het team komen aanmoedigen die dag.

· Dit jaar organiseren we met de club een verkiezing van de gouden schoen. Na elke wedstrijd wordt aan de tegenpartij een top 3 gevraagd van de beste spelers die match. Alles zal worden opgeteld aan het einde van het seizoen waarna de winnaars finaal worden gehuldigd.

· Punten zijn in de competitie belangrijk, maar we gedragen ons steeds sportief tijdens de wedstrijd, zowel naar de tegenpartij als naar de scheidsrechter toe. Moest dit gedrag toch de grenzen overschrijden, kan de trainer/bestuur onmiddellijk ingrijpen en eventueel ook voor de week(en) nadien een sanctie opleggen.

· Elke speler leest het huishoudelijk reglement van KVDV nog eens grondig door. Dit kan je vinden via www.kvdv.be.

Elke speler gaat akkoord met deze afspraken, en wordt verwacht deze ook te respecteren in het belang van de club. Op die manier kunnen we er weer een mooi jaar van maken en de naam van FC Bolk hoog houden.

Sportieve groeten,

Het bestuur